דלקת אוזניים שלא משתפרת ובצקת באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/06/2022 | 19:55 | מאת: su_n

שלום רב, לפני כשבוע אובחנה אצלי דלקת אוזניים ובצקת באוזן ימין. מקבלת זינט 500 ודקס אוטיק ואנסתטיק ללא הטבה. ועם תחושה של "בועה" ב2 האוזניים שכל הזמן נוצרת ונפתחת מחדש ותחושת גרד.ובאוזן ימין כאב חד שמקרין על כל הצד של הראש. מה ניתן לעשות? תוך כמה זמן צריכה להיות הטבה ואמורה לרדת הבצקת מהאוזן? אודה לתשובתך המהירה

ממליץ לגשת לבדיקת רופא אא"ג יתכן ויהיה צורך בהחלפת אנטיבוטיקה, באם מדובר בדלקת אוזן חצונית אז יש מקום להשתמש באנטיבוטיקה אחרת

מנהל פורום אף אוזן גרון