בת שלוש וחצי חוות דעת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

20/06/2022 | 08:42 | מאת: אמא

שלום בת 3 וחצי כל פעם כאשר היא מצוננת לא נוזל כלום והנזלת מוגדשת שלפעמים נגמר בדלקת דרכי נשימה עליונה פה קורה כמה פעמים בשנה אבל לא בתדירות גבוהה היינו בגיל שנתיים אצל מומחמה אף אוזן שראה קנוכניות מוגדלות ומגדשות נתן לנו תרסיס למשך חודש אבל לא פתר את הבעיה תבחין אלרגיה בגיל שנתיים פלוס.. גם לא הראה דבר אתמול חזרתי לאף אוזן גרון: פה ולוע שקדים וענבל תקין נשימת אף תקינה סטיית מחיצה קלה לשמאל קונכיות תחתונות גדושות אוזניים עם שעווה ,ימין בעומק נוזלים מאחורי עו התוף לסיכום הגדלת קונכיות ללא ממצאים חריגים נוזלים באוזן תיכונה ימין הוא הרגיע אותי ואמר שאני לא רואה בזה משהו חריג אם היא לא נוחרת ונושמת טוב לא צריך לעשות כלום הגדלה אולי מאלרגיה שלא בהכרח תהיה ממשהו מיוחד ואמר עכשוי נטפל בנוזלים דרך טיפות למשך שבוע הבת מדברת טוב מאוד לא נוחרת מה שעתך האם זה משהו חמור ממה זה קורה האם לחזור על בדיקת תבחין אלרגיה אשמח לחוות דעת לחוצה

אם אין לה תלונות על נחירות והפסקות נשימה , כפי שכתבת , אז לא ברור מהמפריע ? התמונה יכולה להתאים לאלרגיה, וצריך לטפל בהתאם כאשר יש תסמינים

מנהל פורום אף אוזן גרון