צרידות ילדה בת 6 חוות דעתך

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/06/2022 | 13:49 | מאת: הדר

שלום במשך שבועיים בתי ה 6 צרודה. זה התחיל במהלך נופש בו הייתה המון בבריכה נהנתה צעקה וכו... ועדין לא חזר לה הקול הרגיל מניחה שזה קשור לעובדה שהיא ילדה וכמה שהיא מנסה כמה שפחות לדבר זה לא הכי הולך. האם זה דורש בדיקה ? יש טיפול לדבר כזה? או שזה אמור לחלוף לבד ? והאם זה קשור לבריכה עצמה ? לכלור וכאלה ? למעט צרידות אין שום תסמינים אחרים תודה מראש

אירועים של צרידות שכיחים אצל ילדים במרבית המקרים בשל שימוש לא נכון בקול ( צעקות) או מחלה וירלית, בכל מקרה אם זה לא עובר ממליץ בדיקת רופא

מנהל פורום אף אוזן גרון