אטימות באוזן אוזן סתומה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/06/2022 | 10:56 | מאת: ענבר

שלום ד"ר בת 30 פניתי לא.א.ג בשל תחושה של אוזן סתומה כמה ימים הוא הוציא לי צרומן מ2 האוזניים. בדק את האף עם סיב אופטי אמר שהכל תקין בנוסף ציין שהתחושה של האטימות תיתכן כתוצאה מטיסה שהייתי בה שבוע שעבר בנוסף לצינון שהיה לי גם. עכשו אני קוראת את המכתב סיכום שנשלח לי ואני רואה שכתב - בדיקת אוזניים- רטרקציה תופיות. זה קשור לתחושה של האטימות? זה מעיד על בעיה? לא נאמר לי על זה כלום. אודה לחוות דעתך

כן קשור לתחושת האטימות , ומעיד על שהואןז לא מתאווררת טוב וזה בהחלט יכול להיות קשור לנזלת ולטיסה

מנהל פורום אף אוזן גרון