עקצוץ / טיקים בקצה האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/06/2022 | 12:23 | מאת: דוד

מזה מספר שבועות התחילה לי תופעה מוזרה של מעין עקצוץ או קפיצות קטנות כאלו בקצה האף . שלפעמים אני צריך עם היד לגעת בנחיריים. מעין תחושה של נימול ממש קליל מ''מ בקצה הנחיריים . ואז מידי כמה דקות מין טיק קפיצה קטנה בנחיריים , בין 2 הנחיריים .כאילו יכול לתת תחושה שאולי האף סתום אבל הוא ממש לא אני בן 35 בריא , ללא בעיות ידועות מה אפשר לבדוק , ממה להתחיל ? האם זאת תופעה שיכולה לחלוף

ממליץ בדיקת רופא מטפל דיקת דם , ואם לא תחלוף לגשת לבדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון