דלקת אוזניים שלא נגמרת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/06/2022 | 09:43 | מאת: ורד

שלום רב, לפני כשבוע חליתי, כאבים חזקים בגרון , חום וכאבים בגוף. ביום רביעי התחלתי להתאושש אך בערב התחילומלי כאבים באוזן אחת. למחרת קמתי לכאב אקוטי חזק וקדחני ותחושה של שמיעה מתחת למים , בעיקר באוזן אחת הכל ואכן ירידה בשמיעה. מיד נגשתי לרופא היא אמרה שזה דלקת ונתנה לי ציפרודקס 500 גרם )פעמים ביום ואנסתטיק. היומים הראשונים היו כאבי תופת בלתי נסבלים וללא הקלה בשום דרך . אחר כך בשתיית נופרן אכן הייתה הקלה. היום שתיתי את האנטיביוטיקה ביום החמישי שלה , עדין קמתי עם כאבים ושתיתית שוב נורפן אחרת זה לא היה מפסיק לכאוב ועדין אני לא שומעת טוב. האם זה נורמלי? מה עליי לעשות ?

דלקת אוזן חצונית יכולה לגרום לכאבים וצריך לקחת טיפול כנגד הכאבים. מהלך טבעי של המחלה

מנהל פורום אף אוזן גרון