סי טי.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/05/2022 | 09:28 | מאת: שני

שלום .. אני לא יודעת אם זו שאלה שקשורה לפורום אך מנסה את מזלי :) אני בת 26 ובצעתי סיטי חזה צוואר ראש עם חומד ניגוד. בגיל 22 עברתי עוד סיטי חזה עם חומר ניגוד. האם זה אומר שבצעתי בחיי 4 בדיקות סיטי? האם הסיכון שלי לפתח סרטן עקב החשיפה לקרינה הוא משמעותי ?  תודה רבה !!!!

אכן צריכה לחפש תשובה מפורום אחר. בכל מקרה מרבית מכשירי הסיטי היום רמת הקרינה מופחתת, אומנם עדיין מומלץ לא לעשות הרבה בדיקות . באשר למידת הסיכון ובהסיכוי שיתפתח גידול כתוצאה מארבעת הבדיקות ממליץ להפנות לפורום רלוונטי

מנהל פורום אף אוזן גרון