Pppd איך ניתן להגדיר?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/05/2022 | 02:20 | מאת: יעל

שלום, כבר שנתיים שיש לי מיגברנה 24/7 שהוגדרה כוסטיבולרית כי היא עם דיזינסס רוב הזמן כאילו שאני על ספינה בים ומטלטלים אותי קדימה ואחורה. לאחרונה נוסף גם טנטון והאוזניים תקינות. האם pppd הוא הגורם למיגרנה וסטיבולרית? ואם לא, איך אפשר לדעת שיש גם אותו? יש לציין שלפני כן היתה פעם בחודש שנים מיגרנה הורמונלית רגילה לא וסטיבולרית. עכשיו זה גם כאב וגם דיזינסס 24/7. והאם pppd היא פסיכוסומטית? כי כך קראתי ברשת באתר לא מוכר והתפלאתי. תודה

מה הכונה ב PPPD ???? הקיצור הזה לא מוכר . מגרנה בהחלט יכולה לגרום לסחרחורת

מנהל פורום אף אוזן גרון