שאלה בנוגע למבנה האף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/05/2022 | 23:01 | מאת: חן

שלום ד"ר חניפס עקב חבלה נוצר לי מן חור צדדי בעצם האף אני מקווה שזה יהיה מובן: | | |< ---- פה השקע בעצם | | כלומר יש מין כניסה פנימה בעצם האף אך שאר העצם ישרה בעיקר מורגש במגע ופחות במראה עיניים. מעל אזור השקע יש שטף דם. האם העצם תחלים מעצמה ותאטום את השקע? או שהאף כבר לא יחזור לקדמותו? (במידה וזה סחוס, הוא ישתקם מעצמו?) תודה

האפ מדובר בחבלה חדשה, ( בטווח עד 10 ימים ) אפשר לגשת לרופא ולבדוק אפשרות תיקון. באם החבלה ישנה השקע לא יסתדר מעצמו ואם אין הפרעה קוסמטית ותפקודית אז יתכן ולא צריך לעשות שום דבר.

מנהל פורום אף אוזן גרון