אופן החלפת תרסיס סטרואידי לאף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/05/2022 | 22:20 | מאת: מאור

אני משתמש בסטרונאז AQ משך חודשים עקב תסמינים של דלקת אלרגית.אין שינוי לטובה. אני רוצה להפסיק את התרסיס ולעבור לפליקסונייז.איך עושים זאת?צריך לחכות כמה ימים לאחר הפסקת הסטרונאז כדי להתחיל עם פליקסונייז?

שלום רב ממליץ לך לגשת לבדיקה יתכן ויש צורך בהוספת תרופות פומיות לאלרגיה. החלפת סטרונאז בפלקסונאז אפשרית ( לציין ששני התכשירים מאוד דומים) לא צריך לחכות כמה ימים להחלפה. בכל מקרה גם הפלקסונאז מחייב מרשם ועל כן יש לגשת לרופא

מנהל פורום אף אוזן גרון