נוזלים באוזניים למבוגרים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/05/2022 | 20:47 | מאת: קורל קרואני

שלום, אני סובלת מאלרגיות בעיקר לאבק, כתוצאה מכך עברתי לפני חצי שנה ניתוח fess. בשבוע וחצי האחרונים סבלתי מהתקף אלרגיה קשה שבעקבותיו איבדתי את השמיעה באוזן שמאל, הלכתי לבדיקה אצל רופא אף אוזן גרון שאיבחן שיש סתימה בחצוצרת השמע בעקבות נוזלים, הביא לי כדורים להורדת גודש ותרסיס סטרואידים, אחרי חמישה ימים של טיפול שכללו גם שטיפות אף, אין שום שינוי . באוזן יש תחושה של פקק, ירידה משמעותית בשמיעה וסבל נוראי. מה עושים ?

באם מדובר בנוזלים באוזן אכן יכולה להיות תחושה של אטימות שתתמשך תקופה אורכה, צריך להשלים בדיקת שמיעה וטימפנומטריה . בדעיקת סיב אופטי ללוע אף, ולתת טיפול בהתאם

מנהל פורום אף אוזן גרון