אטמי אוזניים- מסליקון או קצף?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

05/05/2022 | 08:50 | מאת: יסמין

מבחינת בריאות האוזן בלבד, האם עדיף אטמי אוזניים מותאמים אישית (מסליקון רך) או אטמי אוזניים מוכנים (שעשויים מקצף)? הכוונה להיות איתם כל הלילה (8 שעות) בתוך האוזן. המותאמים אישית- פחות אפקטיביים , אבל יותר נוחים באוזן. תודה רבה

למה תרחיך כל הלילה להיות עם אטמית ? אטמים משתמשים בהם לחשיפה לרעשים מזיקים ותפקידם להוריד חשיפה . תבחרי מה שיהיה לך נוח

09/05/2022 | 15:55 | מאת: יסמין

כי יש לי רעש מהשכנים ומהרחוב. אני לא נרדמת אם אין לי שקט מוחלט. בשביל זה שאלתי מבחינת בריאות האוזן, מה עדיף?

מנהל פורום אף אוזן גרון