שינוי פתאומי בשמיעה באוזן אחת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/05/2022 | 20:01 | מאת: י

שלום ד"ר. ברקע מנותחת סטפדקטומי, שתלים בשתי האזניים (2004,2006). לאחרונה חווה חזרה של קושי בהבנת דיבור בסביבה רגילה(שאינה חדר בדיקות מבודד). בדיקת שמיעה שנעשה לפני שבוע תקינה למעט ירידה קלה בשתי האזניים. בימים באחרונים יש שינוי פתאומי באוזן שמאל בלבד. ישנה רגישות קיצונית לקולות, הצלילים נשמעים שונה, מזוייפים, ובשיחת טלפון הבחנתי שהקול נשמע חלש ורועש(כמו דיסטורשן/רדיו לא מכוון). אין צינון/מחלה/חבלה כאבים או תחושת נוזלים, אבל כן מרגישה כאילו האוזן מעט אטומה והטינטון בה מוגבר וכאמור מגיבה בקיצוניות לשמע בסביבתה. יש לציין שבנוסף מאובחנת עם טרשת נפוצה. לצערי התור הכי קרוב שהצלחתי למצוא לרופא א.א.ג רק באמצע החודש הבא, ולכן אשמח לעזרתך ולחוות דעתך, מה עלי לעשות? מה זה יכול להיות?

אם יש שינוי פתאומי עדכני ולאחרונה חשוב שתגיעי לבדיקת רופא כמה שיוותר מוקדם כולל בדיקת שמיעה חוזרת חדשה ועדכנית

מנהל פורום אף אוזן גרון