עצם בגרון שלא יוצאת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

30/04/2022 | 09:21 | מאת: תמר

שלום, לפני כמה ימים אכלתי דג ונתקעה לי עצם בגרון,כשהכנסתי אצבע לבדוק אם היא שם הרגשתי את העצם תקועה והלכתי למיון כדי שיוציאו לי אותה,כשהגעתי כשנכנסתי לרופאה היא ישר גירדה לי את כל האיזור של הגרון עם מקל ולאחר מכן הפסקתי להרגיש את העצם עם האצבע אבל אני עדיין מרגישה את העצם בגרון באותו המקום,היא בדקה עם מצלמה ולא ראתה כלום. השאלה שלי זה אם יכול להיות שעצם זה שהיא גירדה בעוצמה את הגרון שלי החלק של העצם שהיה בחוץ נשבר ונשארה חתיכת עצם בתוך הגרון,ואם כן תוך כמה זמן זה יכול לעבור ואיך? תודה רבה

הכל יכול להיות אם עדיין יש תחושה של עצם דק ממליץ על בדיקה חוזרת ואם יש חשד גבוה לעצם דג אז מבצעים הדמיה ( CT )

מנהל פורום אף אוזן גרון