גודש באף שלא עובר כבר כמעט חודשיים וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/04/2022 | 18:20 | מאת: אילן

שלום אני סובל מגודש באף בצד שמאל שלא עובר ההיתי אל אאג ולא מוצא סיבה נוספת חוץ מהגודש באף זה נמשך כחודשיים וחצי בערך הרופא מביא לי כל מיני תרסיסים לאף ולא עוזר יש עוד בעייה שיש לי כאבים ברכה בצד שמאל וכאבי ראש ותחושה של שורף באף בצד שמאל יכול להיות שזה מהגודש באף כל התיסמנים האלה ואם כן מה אפשר לעשות בנידון אשמח לתשובה תודה

תמונה שאתה מתאר מתאימה לגודש על רקע אלרגי , בהחלט טיפול במשאפים יכול לעזור ואפשר לנסות גם טיפול אנטיאלרגי

מנהל פורום אף אוזן גרון