מפחיתי גודש בהצטננות לאחר לייזר לקונכיות

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/04/2022 | 08:43 | מאת: טל

שלום דוקטור עברתי צריבה של קונכיות תחתונות באף בלייזר לפני כ 3 שבועות ללא סיבוכים לוקחת כעת בהוראת הרופא סטרונאז (כרוני) וספריי רינולסט לאף (הרופא הוסיף כעת) וספריי מי מלח לשטיפה כמה פעמים ביום. אתמול הייתי בביקורת אאג בשאלת הוצאת הגלדים, אך לדבריו הם עדיין דבוקים לרירית לכן לא הוציא עכשיו אלא ביקש שאבוא שוב בעוד שבועיים במקביל, התחילו לי אתמול תסמינים של מחלה ויראלית, והיום כבר מצוננת קשות עם גודש באף שכחתי לשאול את הרופא: האם במצב כזה של לאחר הניתוח מותר לי להשתמש במפחיתי גודש בכדורים, כמו פסיאודואפדרין (סינופד וכו)? והאם במידת הצורך (כי ממש משתדלת להימנע) אוכל גם להשתמש פעמים בודדות בלבד באוטריווין? תודה

ממליץ להשתמש בשטיפות מי מלח וספרי סטרונאז ואפשר להתשמש במפחיתי גודש

מנהל פורום אף אוזן גרון