אוזן סתומה לאחר ניתוח בלון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/04/2022 | 12:23 | מאת: סוזי

בנובמבר עשיתי ניתוח בלון באוזן והרגשתי שיפור לאחר 3.5 חודשים חלה החמרה קשה והאוזן הפכה להיות סתומה לחלוטין במהלך כל היום וכל יום (לפני זה היה נסתם לעיתים), כמו כן בזמן נשימה מרגישה מוזר באוזן (נאלצת לנשום יותר מהפה), האם יכול להיות שזה לא קשור לניתוח ושבעצם זה משהו חדש באוזן?

צריך בדיקת רופא אא"ג לפעמים התלונות שאת מתארת יכולות להיות תוצאה של הניתוח .

09/05/2022 | 12:32 | מאת: רעות

היי יש לך הרגשה של שמיעה עמומה?

09/05/2022 | 12:40 | מאת: סוזי

יש ירידה בשמיעה דו צדדי ירידה עצבית שלא קשורה למקרה הזה..אך כן לגבי שאלתך השמיעה היא עמומה יותר ולפעמים יש בעיה בהבנת המילה הנאמרת כתוצאה מכך

מנהל פורום אף אוזן גרון