שמיעה מוזרה לאחר דלקת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/04/2022 | 11:19 | מאת: ניב

שלום רב ד״ר אני בן 26 ללא מחלות רקע לפני כשבועיים הייתה לי דלקת גרון ולאחר יומיים התחילו לי כאבי אוזניים , א.א.ג בדק אותי ואמר שיש לי דלקת וזה מה שרשם : אוזן שמאל- נוזל באוזן התיוכנה.אוזן ימין- אודם, בלט של התופית. מוגלה באוזן התיכונה. התחלתי מיד טיפול באוגמנטין 875 פעמיים ביום במשך שבוע וחזרתי אליו אחרי הטיפול מכיוון שיש לי שינוי בשמיעה , אני שומע צלילים שונה ממה שהייתי שומע בעבר כאילו צלילים השתנו וקול גבוה של מישהו שאני מכיר השתנה , הרופא אמר לי שיכול להיות שזה בגלל נוזלים שעדיין יש לי וזה לוקח זמן , האם ייתכן שנוזלים באוזן יכולים לגרום לתחושות שתיארתי ויכולים להימצא שבועיים באוזן? אודה לך מאוד אם תוכל להגיב לי. יש לציין שבבדיקה לאחר הטיפול הרופא רשם אוטוסקופיה תקינה דו''צ.

מה היה בבדיקת שמיעה ? אם יש עדות לנוזלים בבדיקה בהחלט יכול להיות תלונות שאתה מתאר.

12/04/2022 | 15:48 | מאת: ניב

אחרי בדיקת שמיעה שעשיתי +טימפונומטריה : ימין - שמיעה בתחום הנורמה למעט ירידה מזערית ב6khz שמאל - בתחום הנורמה למעט ירידה מזערית 6-8 טימפונומטריה : ימין -type A , שמאל - type AD

מנהל פורום אף אוזן גרון