כאב גרון חריף בקורונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

06/04/2022 | 08:16 | מאת: דן

שלום ד"ר אני מאובחן עם קורונה מזה כ 5 ימים היה לי קצת חום אבל עכשיו ירד. הדבר שהכי מפריע לי זה כאב גרון עז ביותר, פשוט בלתי נסבל שלא משתפר. הכאב הוא לרוב בצד שמאל עם הקרנה לאוזן קצת. האם יתכן ויש לי אבצס? או שזה הגיוני שזה מהקורונה? לא שווה לבקש אנטיביוטיקה כבר עכשיו כי אולי יש לי דלקת חיידקית הכאב פשוט שובר אותי, שתייה חמה עוזרת לי אבל זה לכמה דקות בלבד, יש לי כאבים בבליעה בעיקר אשמח לשמוע את דעתך תודה מראש

הכאבים באוזן יכולים להיות תוצאה של דלקת גרון, ממליץ לגשת לבדיקת גרון ובאם יש צורך יתחילו טיפול אנטיבוטי

מנהל פורום אף אוזן גרון