בדיקה מהירה לעומת רגילה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/04/2022 | 12:27 | מאת: ליה

שלום בן 13 היה לו כאב בגרון שנסבל ללא חום או תסמינים אחרים ביצעתי לו שתי בדיקות חיידק גרון מהירות מחברות שונות שתוצאות חיובית לחיידק למחרת בבוקר ביצע משטח רגיל במעבדה והתחלנו במוקספין שלוש ימים ואז התוצאה של המעבדה שלילית לא יודעת להחליט האם באמת להפסיק הטיפול ושהמעבדה יותר מדויק למרות שבצעתי שתי בדיקות מחברות שונות והיה חיובי אתמול לא נתנתי לו בגלל היה תוצאה שלילית אבל היום אני בדילמה אם להמשיך הטיפול או לא אשמח לעזרה

אין להתחיל טיפול אנטיבוןטי ללא בדיקה ווהמלצה של רופא מטפל ולא כל משטח חיובי מחייב טיפול אנטיביוטי באם אתחלת טיפול אנטיבוטי ממליץ שתשלימי אותו

מנהל פורום אף אוזן גרון