דימום מהאוזן שלא עבר

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/04/2022 | 12:01 | מאת: דימום מהאוזן

שלום, כמה ימים שיש לי דימום מהאוזן בעיקר בלילה (אני קם ונראה שנזל מתוך האוזן דם על הכרית ודם שהתבייבש באזור האוזן). בימים הראשונים לא היו כאבים והלכתי לאא"ג שאמר שזה שריטה או פציעה של הכלי דם בתוך האוזן ויעבור. עברו מאז עוד כלושה ימים ועדיין אני מדמם כל לילה ויש לי דפיקות פתאומיות באוזן שגורמות להרגשת לחץ באזור האוזן והעין וכאב כללי בתוך האוזן שלא היה בימים הראשונים. האם האבחנה של אא"ג נשארת רלוונטית למרות זאת? ואם לא מה זה יכול להיות או מה ניתן לעשות? תודה

על מנת לעשות אבחנה יש צורך בבדיקה ואנמנזה, אני נותן קרדיט לרופא שבדק והתרשם משריטה / פצע . באם יש שינוי בתלונות ממליץ לגשת לבדיקה חוזרת

מנהל פורום אף אוזן גרון