בלוטת לימפה נפוחה במשך חודש לאחר דלקת גרון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/03/2022 | 18:01 | מאת: אבי אלקיים

שלום דוקטור לפני חודש וחצי היתה לי דלקת גרון חריפה טופלתי על ידי אוגמנטין 845 למשך 10 ימים שבפועל נלקח רק 4 ימים שבוע לאחר הדלקת הופיע גוש שומני גדול בצוואר שהלך והצתמצם לפחות מרבי מהגודל שהיה לאחר מכן במישוש הרגשתי בלוטת לימפה מתחת ללסת בצד ימין בלוטה קטנה בגודל של אפונה בערך לאורך החודש לאחר הדלקת ליוו אותי טיפה כאבי גרון וכאבי אוזניים רופא אף אוזן גרון מישש את הצוואר ואמר שמבחינתו הכל תקין ואין שום בעיה החלטתי לחזור ולקחת את האנטיביוטיקה וכאבי הגרון נעלמו אבל עדיין יש כאבים עמומים באוזן אוסיף שהבלוטה לא גודלת או נראת לעין רק במישוש אוסיף שאני היפוכנדר ונורא מפחד תודה

בהחלט יכול להיות גדילה של בלוטות לימפה צוואריות אחרי דלקת גרון, באם לא היה שיפור והבלוטות קיימות עדיין ממליץ לגשת לבדיקת רופא

מנהל פורום אף אוזן גרון