בעיות אוזניין לאחר קורונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

29/03/2022 | 17:52 | מאת: ליאת

שלום דר, מחלימה טריה מקורונה, בעצם בקורונה עצמה סבלתי מכאבי גרון מטורפים+נזלת+שיעול. לקראת סוף הבידוד האוזניים נסתמו לי וכך הם נשארו. אני קמה בבוקר ולאחר כמה דקות אוזן אחת נסתמת ולמעשה ככה מבלה יום שלם. ישנה החמרה כשאני מדברת- יותר סתימות. הרגשה שמשהו תקוע בתוך האוזן, כאילו אני מדברת מתוך בריכה. מה אפשר לעשות? תודה

אניחנו רואים את התופעה הזו אחרי מחלת קורונה, האוזן לא מצליחה להתאוור או במקרים קצונים גם נזולים . ממליץ בידקת אא"ג ובדיקת שמיעה עם טימפנומטריה

04/04/2022 | 11:44 | מאת: גלית

היי האם יש לך גם פיצפוצים באוזנים?

מנהל פורום אף אוזן גרון