איחוי שבר באף באופן עצמוני

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/03/2022 | 13:05 | מאת: יסמין

כשאני נוגעת בעצם האף אני מרגישה שקע, וגם האזור הזה באף נראה נמוך יותר כלפי חוץ. נחבלתי באף ומאז זה קרה, לפני כן כמובן לא היה לי את זה. במידה והעצם באף נפגעה, האם העצם תשקם את עצמה לבד, כלומר העצם תתאחה והשקע בעור יעלם? (כתוצאה מהשלמת החוסר שנגרם מהמכה, העצם "תדחוף"בחזרה את העור והשקע יעלם) תודה

טעם של שברים להתאחות , באם לא עברת תיקון שבר אז יהיה איחוי ובהחלט לעיתים רואים דיפורמציה באף כתוצאה מהשב. בד"ר שברים מתקנים עד 14 ימים מהחבלה , ובאם עבר זמו יותר ויש פגם קוסמטי גדול אז עושים ניתוח רינופלסטי

מנהל פורום אף אוזן גרון