עישון לאחר ניתוח !!!!

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/03/2022 | 21:36 | מאת: ארק

רציתי לדעת כמה זמן לאחר ניתוח להסרת פוליפ במיתרי הקול מותר לעשן בסגריה אלקטרוניות 3% נקוטין? תודה רבה! תגובה שיתוף ד"ר ריאד חניפס - תמונה תשובת מומחה | מאת: ד"ר ריאד חניפס 07.03.22 | 18:49 (2) בכלל לא ממליץ על עישון גם לא סיגריה אלקטרונית ובטח בחולים שעוברים פעולה כירורית על מיתרי הקול. עישון הינו גורם סיכון משמעותי לגידולי לרינקס ומיתר קול על כן לא מומלץ כלל לעשן. תגובה (2) (0) שיתוף RE: עישון לאחר ניתוח להסרת פוליפ 07/03/2022 | 21:45 | מאת: ארי אם אני חייב לעשן ממתי מותר[''] ממתי יהיה פחות נזק תגובה שיתוף RE: RE: עישון לאחר ניתוח להסרת פוליפ 07/03/2022 | 21:47 | מאת: ארי בהמשך להנ"ל בפרט שבביופסיה יצא שזה פוליפ ולא גידול ??????????????????????

לא ממליץ על עישון בכלל ובטח בחולים אחרי פעולה במיתרים. לא מכיר מושג של חייב לעשן . ובטח לא תקבל אישור לעישון מאף רופאע .

מנהל פורום אף אוזן גרון