תינוק שנכשל בבדיקת שמיעה ועבר בדיקתabr

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

27/03/2022 | 00:35 | מאת: תומר

שלום וברכה, תינוק שנכשל בבדיקת שמיעה רק באוזן אחת כיומיים אחרי הלידה. כ5 ימים אחרי הלידה הגענו לבדיקת סינון נוספת, שבה נכשל בשתי האוזניים.. בוצעה בדיקת abr שאותה עבר בהצלחה בשתי האוזניים. אנחנו ממש לא רגועים מאחר והתינוק לא ממש מראה סימני בהלה שאנו עושים קולות חזקים לידו ... מוזמנים לעוד שבוע לבדיקה נוספת, נאמר לנו שאף שעבר את בדיקת הabr, הוא חייב לעבור את שתי הבדיקות.. האם זה שעבר את בדיקת הabr בהצלחה אמורה לעודד אותנו? הדבר מטריד אותנו במיוחד, נשמח לקבל תשובה בעניין, תודה מראש.

מה היה בתשובת BERA , האם היה עדות להפרעה הולכתית ? מה שצריך לעשות זה לחזור על הבדיקה עוד פעם ולהיות במעקב

מנהל פורום אף אוזן גרון