בוסטר-הכפלת מינון לטיפול בדלקת סינוסים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

19/03/2022 | 22:36 | מאת: גיא

יש לי דלקת בסינוסים על רקע אלרגי שהיא ממושכת וגורמת לחוסר חוש ריח וטעם. ניסיונות לשימוש במשך כחודשיים בספריי פליקסונייז ולאחר מכן נזוקורט לא עזר. האם באופן עקרוני לאחר ייעוץ רופא אפשרי יהיה למשך תקופה קצרה (נניח שבועיים) לקחת את התרסיס במינון כפול (2 לחיצות בבוקר+ 2 לחיצות בערב) כדי לתת "בוסטר" לטיפול ולאחר השבועיים האלו לחזור למינון הטיפולי הרגיל?

כמבון לאחר התייעצות עם רופא אא"ג ובדיקה ניתן להוסיף לטיפול טיפול תרופית בכדורים כנגד אלרגיה . ואם אין מניעה רפואית ניתן להעלות מינון לתקופה קצרה מאוד של המשאפים

מנהל פורום אף אוזן גרון