פענוח ממצאי צילום C.T

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/03/2022 | 08:52 | מאת: אלון

ד''ר שלום. אני בן 37, בריא באופן כללי ולוקח תרופות לטיפול החרדה ודיכאון. בגלל ירידה בחוש הריח כמה חודשים עשיתי -רירית האף שמורה -קונכות האף אינן מעובות -אין עדות לקונכה בולוזה -הקומפלקסים האוסטיומיאטלים חסומים -מערות הלסת עם התעבות מינורית של הרירית -תאי האתמואיד מעורפלים -מערות המצח: המערה הימנית עם התעבות קלה של הרירית המערה השמאלית מוצלת כמעט במלואה -מערות הספנואיד עם התעבות קלה של הרירית בחלק האחורי -הדפנות הגרמיים של כל מערות הפנים שמורים -לוע האף חופשי מה ניתן ללמוד מפענוח הממצאים שיכול להסביר את הירידה הממושכת בחוש הריח והטעם?

תמונה רנטגנית שיכולה להתאים לסינוסיטיס כרונית ממליץ לך לפנות לרופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון