רקמה דלקתית בסינוסים באף

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/03/2022 | 23:44 | מאת: אלי

ד"ר ערב טוב. עקב העדר חוש ריח מתמשך, אובחן שיש לי רקמה דלקתית בסינוסים באף.שימוש בתרסיסי סטרואידים במשך כחודש עבר באופן חלקי ולא מספק. בעבר, זריקת דיפרוספאן עזרה מאוד אך זה החזיק לחודשיים בערך ושוב נעלם החוש. כלומר החוש קיים. האם לדעתך שימוש בתרסיסי סטרואידים למשך תקופה ארוכה יותר מחודש (נניח כ-3 חודשים ואולי קצת יותר) יכול להביא להטבה בדלקת ברקמת הסינוסים ובכך לשפר משמעותית את חוש הריח?תודה רבה

יתכן ושימוש ממושך יכול לשפר יותר טוב את חוש הריח, כמו כן בהתאם לבדיקה והממצאים צריך לברר מול רופא אא"ג באם ישנו צורך אולי בטיפול בתרופות אנטי אלרגיה

מנהל פורום אף אוזן גרון