מחסור בויטמינים משפיע על חוש הריח?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/03/2022 | 23:21 | מאת: עקיבא

האם יש קשר בין מחסור יחסי לפי בדיקות של ויטמין D וחומצה פולית לבין חוש ריח וטעם ירוד? אגב, האם ידעת שכבר לא צריך מירשם לתרסיסים כמו אלגרו/סטרונאז שמכילים קורטיקוסטרואידים ואפשר לקנות בכל בית מרקחת מדלפק הרוקח כ-OTC? משמעות הדבר שהתרופות האלו חלשות ומיועדות לטיפול במצבים קלים בלבד?

חוסר ותמינים יכולים לגרום להרבה תופעות , לא מכיר קשר ישיר בין החוסר לבעיה בחוש הריח והטעם. לגבי המשאפים לא שותף ללדעתך שהןם מיועדים למקרים חלשים

מנהל פורום אף אוזן גרון