השפעה של תרסיס אף סטרונאז AQ

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/03/2022 | 20:59 | מאת: ירין

ד"ר שלום. בשל פוליפ מוגדל באף על רקע אלרגי שגורם לירידה בחוש הריח והטעם בשנה האחרונה פניתי לפני כשבוע לבדיקת רופא אא"ג. הרופא המליץ על שימוש בתרסיס סטרונאז AQ - כמות של 2 לחיצות בכל נחיר. אחרי כמה זמן שימוש בתרסיס אפשר להרגיש את השיפור והשבת חוש הריח? האם מדובר במס' ימים או מספר שבועות?

באם מדובר בפוליפ באף הטיפול הוא כירורגי, שימוש בתרסיס יכול לעזור במעט במקרה של פוליפ , ויעזור הרבה במקרה של גוש על רקע אלרגי, השימוש בתרסיס הוא לתקופה ארוכה משבוע

מנהל פורום אף אוזן גרון