נזלת אלרגית שנה וחצי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

15/03/2022 | 09:23 | מאת: רוני

שלום רב,לפני שנה וחצי התחילה לי נזלת מלווה בגודל אחרי חודשיים נכנסתי להריון והייתי בטוחה שהנזלת ממשיכה בגלל ההריון,אני 5 חודשים אחרי הלידה והנזלת ממשיכה לפעמים פחות לפעמים יותר אבל אני רוב היום צמודה לטישו,לאחרונה החל גם גודש באף שמאוד מציק ואני כל הזמן נשמעת מצוננת.הייתי אצל רופא נתן לי ספרי בשם אבאמיס פעם ביום פעמיים בכל נחיר.אני שבוע לאחר התחלת הספייר יש שיפור אבל לא משמעותי,האם יש סיכוי שזה יעזור יותר בהמשך או שאם לא הפסיקה הנזלת לגמרי זה אומר שהספריי לא מתאים לי?תודה מראש

קרוב לודאי שהנזלת על רקע השינויים ההורמנלים במתרחשים בעת הריון ונמשכים גם אחרי ההריון, הטיפול באמביס הינו טיפול טוב , צריך לתת לו יותר זמן ניתן להשתמש בזה לתקופה ארוכה,

מנהל פורום אף אוזן גרון