לחץ באיזור האף והלסת לאחר מכה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/03/2022 | 23:17 | מאת: הדר

שלום, קיבלתי מכה חזקה באף לפני כשבוע ומאז סבלתי מלחץ באיזור הפנים והלסת העליונה, וקצת בראש למעלה. ניגשתי לרופא משפחה ולאחר בדיקה נוירולוגית וסינוסים אמר לי להמשיך לעקוב.. בינתיים יש מעט שיפור אך עדיין יש לי לחץ מאחורי האף ובלסת העליונה, ותחושה של מעין ראש כבד. למי אני יכולה לפנות כדי לבדוק? האם יש צילום שניתן לעשות? תודה מראש!

מומלץ לפני שמתחילים לבצע צילומים להבדק ע"י רופא אא"ג וא הוא יחליט באם יש צורך בכלל בהדמיה

מנהל פורום אף אוזן גרון