אבחון ממצאי ct+קושי בהזזת העין

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

09/03/2022 | 21:21 | מאת: אשר

הרגשתי זרמים במצח בצד שמאל והפנו אותי לct והתוצאות הם: -תפיחות רירית עם עכירות כמעט מלאה בגת הלסת משמאל, כולל אזור האוסטיום. -תפיחות רירית הודגמה בתא אתמואידלי בודד משמאל(באזור הלמינה הפפירצאה), ללא חסר גרמי. -קונכייה בועתית משמאל. לאחרונה אני מרגיש התנגדות בהרמת עין שמאל כלפי מעלה, הייתי אצל רופא עיניים שאמר שבעין הכל תקין. אשמח לדעת מה משמעות תוצאות הct? ואם יש קשר לקושי בהרמת העין? תודה!! אשמח

מצצאים של סיטי מעידים על סינוסיטיס כרונית , ממולץ להבדק יחד עם הדיסק אצל רופא אא"ג.

מנהל פורום אף אוזן גרון