Help Post nasal drip

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

04/03/2022 | 22:50 | מאת: Shalom

היי דוקטור בשלוש האחרונות ישלי בעיית ריאות מלא ליחה (צמיגה צהובה כזאת וגם שקופה) עשיתי בדיקת כייח יצא שיש לי שם חיידקים לוקח אנטיביוטיקה ,אלרגית וכאבים בחזה שבאים לרוב מליחה שתקועה חשבו שיש לי ברוכניאקטזיות בסיטי האחרון שללו את האפשרות הזאת ולא מצאו כלום בבדיקה ,בבדיקת אזטמה יצא גבולי אז גם אם יש אז משהו בקטנה,תפקודי ריאה סהכ טובים ,אני ישלי אלרגיות ונזלת אלרגית כל הזמן עשיתי פעם אחת ניתוח לניקוי את הסינוסים והמעברים עבר שנה וחצי לדעתי בערך מאז וכן הרגשתי סהכ טוב יותר אחרי הניתוח ,השאלה שלי קראתי משו שנקרא post nasal drip הגיוני שכל המצב הזה תאורתית יכול לקרות מהנזלת שבאף וירד לי לריאןת ? אשמח לשמוע את דעתך כי אני באמת לאיודע מה לחשוב כבר שאני ככה

05/03/2022 | 01:57 | מאת: שוב אני

ניתן להוסיף שאני בן 22 שומר על אורח חיים בריא ועושה ספורט כמעט כל יום

ממליץ לך לברר באם ישל לך סינוסיטיס ? לפי מה שאתה מספר כנראה ישנה בעיה שמערבת דרכי נשימה, כולל סינויסם ואף וראות. אז י לפנות לטיפול גם של רופא אא"ג ורופא ראות

מנהל פורום אף אוזן גרון