שום ושמן זית באוזן -

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

02/03/2022 | 08:05 | מאת: חנהלה

אני מצוננת כמה ימים ואתמול נסתמה לי אוזן שמאל. חברה אמרה לי לטפטף שמן זית ושום. מרוב טמטום עשיתי את זה. כעבור כמה דקות התחילו לי כאבים עזים. אני לא שומעת כלום מאז מאותה אוזן ובלילה אפילו דיממתי. האם ייתכן שגרמתי לנזק בלתי הפיך ולא תחזור לי השמיעה מאותה אוזן? אני בחרדה ממש

צריך לגשת לבדיקה , יתכן והאוזן נסתמה אז צריך לנקות, שמן זית ושום לא יעשו נזק בלתי הפיך אומנם עדיף לא לשים באוזן .

06/03/2022 | 19:18 | מאת: חנהלה

אני רוצה לחדד: אמרו לי לאףטף באוזן שמן זית ושום . אז טפטפתי ונפתח לי הבקבוקון ונשפך לי התוכן לתוך האוזן, כולל חתיכות קטנות של שום. מייד אחרי זה התחילו לי כאבי תופת. ועברו כבר 6 ימים בהם אני לוקחת אנטיביוטיקה, לא חזרה לי השמיעה באותה אוזן. יכול להיות שגרמתי נזק בלתי הפיך ולא תחזור לי השמיעה באותה אוזן

מנהל פורום אף אוזן גרון