מכה בצד של האף - שינוי צורה?

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

01/03/2022 | 12:32 | מאת: דניאל

שלום ד"ר, קיבלתי מכה בצד אחד של האף המכה לא כאבה כ"כ ולא ירד דם וגם המקום לא התנפח, אלא קצת המקום היה אדמדם. אני מרגיש שהצד של האף שקיבל את המכה נכנס פנימה כלומר הוא יותר בפנים מהצד השני. האם יתכן שממכה כזו הצורה של האף תשתנה ותיכנס פנימה? ואם כן האם זה יכול לחזור לקדמותו? (אני רגיל לדעת שהאף מתנפח ולא נכנס פנימה ממכה) תודה

יתכן ונגרם שבר קל לקיר לטירלי תלגשת לבדיקה אולי יצטרכו לעשות פעולה להרמה

03/03/2022 | 14:17 | מאת: דניאל

תודה על המענה. האם שבר כזה יכול להגרם ללא תופעות לוואי של כאב במגע/נפיחות וכו'?

מנהל פורום אף אוזן גרון