צפצופים ושמיעה חזקה מדיי

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/02/2022 | 23:06 | מאת: לירן רובנוב

שלום דוקטור, לפני שבועיים היה לי דלקת באוזן התיכונה עם נוזל ome עם ירידה של 30 דציבל בשמיעה .הלכתי לרופא והוא הביא לי קלארינז וספריי לאף ששמו סטרונאז בשביל לייבש את הנוזלים. אחרי טיפול של שבוע הנוזלים התנקזו ואני כבר לא מרגיש את הסתימה שהייתה לי.לאחרונה אני מרגיש שהשמיעה שלי מאוד מאוד חזקה ולא נעימה לאוזן,אני שומע את כל הצלילים אחרת ואת הקולות של האנשים אחרת פלוס צפצופים באוזן. מדוע לדעתך זה קורה? אני מרגיש שהשתגעתי ושזה לא יעבור..אשמח לתשובתך דוקטור

יתכן ועדיין יש נוזלים ולא הכל התנקה לחלוטין אחרי שבוע הייתי ממליץ לחזורלבדיקת אוזניין ובדיקת שמיעה וטימפנומטריה

13/03/2022 | 23:19 | מאת: לירן

היי דוקטור תודה שענית.. עשיתי בדיקת שמיעה וטימפונוטריה ושתיהן יצאו תקינות לחלוטין ואני עדיין אם אותה בעיה.. שומע שמיעה מעוותת לא מצליח להתרכז בדיבור של האנשים

מנהל פורום אף אוזן גרון