כאב גרון אחרי עטיית מסכה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

26/02/2022 | 04:05 | מאת: הדס

שלום, לקח לי להבין הרבה זמן את שורש הבעיה לאחרונה יש לי הרבה כאבי גרון אחרי עטיית מסכה ממושכת לאורך היום שמתי לב שגם אם אני מחליפה במשך היום בלילה מתחיל לי ממש כאבי גרון ולמחורת, עובר ( אחרי כדור מציצה) הכאבים ממש כאבי גרון, מציקים ומרגיש שכל הגרון כואב ומגורה החלפתי הרבה סוגים של מסכות מה לעשות? אני בטוחה שזה מהמסכות כי כשאני בבית ולא עוטה אין לי כלום!!!

ראשית יכול להיות סוג של אלרגיה למסיכות, בנוסף יש להבדק ע"י אא"ג, יתכן שבלילה את לא נושמת טוב דרך האף ומה שיש לך בגרון זה קצת יובש , .תגשי בבקשה לבדיקת רופא אא"ג

מנהל פורום אף אוזן גרון