סינוסיטיס ואובדן חוש ריח

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

23/02/2022 | 07:37 | מאת: ניצן

שלום , היה לי צינון שהתפתח לסינוסיטיס שגרם לי מהר מאוד (תוך פחות משבוע מתחילת הצינון) לאבד חוש טעם וריח - התחיל בטשטוש ועד איבוד לגמרי ממש כמו בקורונה (עשיתי pcr ויצאתי שלילי) . התחלתי טיפול בסינופד ומשאף פליקסונייז. אחרי יומיים היה שיפור קל וגם חזרו קצת החושים אבל עלה לי החום והתחלתי טיפול באנטיביוטיקה מוקסיפן . החושים בינתיים חזרו אבל לא כמו שהיה לפני הסינוסיטיס . עוד דבר מוזר שקורה כשאני קם משינה אין לי חוש ריח וטעם אבל זה חוזר אחרי חצי שעה - שעה . יכול להיות שנגרם לי נזק ארוך טווח ? יש לזה טיפול ?

ממליץ לך לגשת לרופא אא"ג לבדיקת האף, בסינוסיטיס יכול להיות פגיעה בחוש הריח ולא אחת זה לוקח זמן עד שזה מסתדר. בכל מקרה חייבת בדיקה על מנת לבדוק באם יש סיבות אחרות לאובדן חוש הריח

מנהל פורום אף אוזן גרון