סיטי מוח תוצאותתתתתת

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/02/2022 | 12:19 | מאת: אן

שלום נשלחתי להיטי מוח בעקבות אוזן ימין שנסתמת לסירוגין ברגע שנסתמת היא כואבת ויש תחושה של לחץ בכל הפנים והזה התורה שקיבלתי היתעבות פוליפוידית בסינוס מקסילארי מימין האם יש לזה משמעות ??

13/02/2022 | 12:33 | מאת: אן

בנוסף עשיתי בדיקת שמיעה שיצאה תקינה אבל היה שינוי בטטימפנומטריהההה רק שהאוזן במצב של לחץ כאב וסתום האם הדברים מעידים על משהו ? אתה ממליץ על בדיקות נוספות ?

הממצא של עיבורי רירית בסינוס מקרלי הינו ממצא אקארי , באם ין קלינקה מתאימה לא צירך שום התערבות. יכול להיות מצה של תת אוורו של האוזן

14/02/2022 | 12:09 | מאת: אן

מה עושים במצב של תת אוורור ?

מנהל פורום אף אוזן גרון