דליפה של תרסיס סטרונאז

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

28/01/2022 | 22:18 | מאת: הדר

שלום, אני משתמשת כבר שבועיים בסטרונאז ומלפני כמה ימים, פתאום כ-10 דקות שאחרי השימוש, התרסיס כנראה מגיע לפה כי מיד כל הפה מתמלא בטעם מר חזק. אני יודעת שיש לי כבר שנים בעייה של דליפה אחורית מהאף וכנראה זה קורה גם בתרסיס. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי למנוע את זה? האם זה מסוכן שזה יורד לגרון ולמעשה אני בולעת את זה? (יש לי עוד חודש של שימוש בו עד לביקורת) תודה

לא ברור מה זה דליפה אחורית, הרי האף נפתח אחורית ללוע. יתכן דאת לא משתמשת נכון בסטירונאז , סטירונאז לא אמור לגלוש אחרוית, אמור לעשות שכבה כמו גיל, יש לנער את הבקבוק טוב לפני השימוש

מנהל פורום אף אוזן גרון