שיווי משקל, דופק באוזן ועוד

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/01/2022 | 23:28 | מאת: נופר

שלום, לא יודעת אם זה המקום אבל אשאל, לאחרונה כשאני נכנסת לישון אני שומעת את הדופק באוזן שמאל מה שמציק ומונע ממני להרדם, ממש נשמע כמו דופק עובר באולטרסאונד. בנוסף בכל פעם שאני עולה במדרגות נעות חיצוניות או פנימיות אני חווה סוג של תחושת עילפון או מעידה ממש כאילו עומדת ליפול. אני לא מסוגלת להתנדנד על נדנדה עם ילדיי מאותה סיבה של תחושת נפילה וסחרחורות, מעולם לא סבלתי מתופעות כאלה, אני לא מדמיינת אבל אני דיי לחוצה מהעניין, לאיזה רופא עליי לפנות? חשבתי לאף אוזן גרון היות ויש קשר של אזניים לשיווי משקל.

ממליץ שתגשי לבדיקת אא"ג שיבדוק את האוזניים ולעשות בידקת שמיעה

מנהל פורום אף אוזן גרון