סינוסיטיס - מקום לא רגיל- הריון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

22/01/2022 | 23:04 | מאת: ליאת

שלום, בהריון שבוע 11+. לפני כ6 ימים החל כאב ראש באזור הקודקוד כאב ראש שמתגבר בתזןזות הורדת ראש והרמה. לציין כי אין נזלת נראית לעין או תחושת גודש (בעבר היה לי סינוסיטיס עם נזלת אף גדוש וכאב באזור העיניים), מה שכן היה והיה מוזר בימים הראשונים עכשיו כבר לא, כאילו מעין הבזקים באף שלרגע גורמים לכאב הזה להיות וחולפים. באחד הימים הסתכלתי וכן ראיתי נזלת בגרון שיודעת שזה עוד סימפטום אפשרי אבל שוב ללא נזלת נראית לעין, בקינוח האף מעט דם. ללא חום כל הימים. אני מאוד לא רוצה ללכת למרפאה היות ומפחדת בשלב זה בהריון ומנסה להימנע מכל כדור. האם הגיוני שזה סינוסיטיס שלא במקומו השכיח? האם הגיוני שללא נזלת נראית לעין. קראתי על זה שיש עוד סינוסים אבל האם יתכן? תודה

סינוסיטיס פגועת בסינוסים ויש כמה אתרים של סינוסים בפנים ולא רק מקום אחד לכן לא ברור מה זה מקום שכיח. בכל מקרה מאוד ממליץ שתגשי לבדיקת רופא מטפלה

מנהל פורום אף אוזן גרון