ריח מהאוזן+הפרשה על מקלון

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

17/01/2022 | 16:56 | מאת: עידן

שלום דוקטור, כרגע נמצאת בחול ולכן טיפול אצל רופא מקשה עלי כרגע. בארץ אהיה רק בעוד חודשיים. מזה כמעט שנה אני סובלת מריח רע מהאוזן+ הפרשה ירוקה/צהובה סמיכה כשאני מנקה את האוזניים עם מקלון.. לדעתי ההפרשה מקור הריח כי היא מסריחה. ללא כאב או רגישות כלשהי.. פשוט זה שם באוזן נמצא. מדי פעם כשבולעים האוזן עושה ״פאק״. סליחה על התיאור. בחודש הקודם כאבה לי השן וקיבלתי מוקסיפן מרופא השיניים. חשבתי שמה שהולך לי באוזן יעבור והאוזן תתרפא אבל לא ככה המצב... האוזן עדיין מסריחה וכן יש את ה״חומר״ הגועלי שיוצא על המקלון. כמו שאמרתי רופא אראה בעוד חודשיים בארץ.. בנתיים אני קצת בבעיה. האם מדובר בדלקת? משהו שלא הגיב לאנטיביוטיקה? יכול להיות פטריה? מי חמצן ינקו את ההפרשות? קצת מודאגת האמת, תודה!

בהחלט יכול להיות דלקת עם חזרתך לארץ צריכה להגיע לבדיקת רופא אא"ג , לשלול אפשרות של דלקת אוזן עם כולסטיאטומה בנתיים לא להכניס מים לאוזניים

מנהל פורום אף אוזן גרון