אוטוסקלורוזיס 2 אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

16/01/2022 | 15:25 | מאת: יוסי

לפני 4 ימים נסעתי עם רכב חל פיצפוצים חדים באוזן ימין, עד שהתפרץ טינטון וסחרחורות שלא היה לי , טינטון כרגע קבוע באוזן ימין עם קצת אי נעימות אם זה יעבור ? רקע אוטוסקלרוזיס או יכול לגרום בעיה כלשהי לציין שאני סובל מלחצים באוזניים מלווה פיצפוצים הגעתי למיון אמרו שזה יעבור אין מה לעשות

שלום רב עניתי על השאלות שלך , ממליץ לך לגשת לבדיקה ויעוץ אצל הרופא המנתח , זה לא יעזור שתשלח עוד ועוד שאלות חייב לחזור לבדיקת ויעוץ רופא מנתח ראה מטב כל התשובות שכתבתי לך

מנהל פורום אף אוזן גרון