התקפי עיקצוצים באוזן

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

14/01/2022 | 14:08 | מאת: יונתן

צהריים טובים, כבר כמה חודשים שאני מרגיש שבאים לי סוג של התקפים באוזן כאילו יש שם שיערות כאלה שמעקצצות כזה וזה מציק נורא. אני מרגיש את זה באופן קבוע כשאני הולך לישון ושם את הראש על הכרית ומידי פעם גם במהלך היום. הייתי אצל 2 רופאי אף אוזן גרון והם לא מצאו כלום וגם בדיקת שמיעה שעשיתי יצאה תקינה.

חשוב לבדוק את האוזן על מנת להבין את התלונת , אומנם יתכן ויש לך גירודים ועקצוצים באוזן , שה יכול להיות מהרה סיבות , צריך לנסות להשתמש בטיפול או משחה , לפנות לרופא אא"ג לקבל טיפול

מנהל פורום אף אוזן גרון