אוטוסקלורוזיס 2 אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

13/01/2022 | 15:46 | מאת: יןסי

אני יכול לעשות בדיקה סיב בגלל הפרוטזות? אם מאתרים בעיה אני יכול לבצע פעולה כלשהי כדי לתקן או אסור לי, מרגיש לחץ יומיומי מגיעים לכאב, גם בנהיגה, מדי פעם שומע קליקים ( פומ פומ) והרגשה ירידה שמיעה ושומע פחות כל פעם הבדיקות שמיעה תקינות זה לא בעיה שמיעה אלא לחצים באוזניים, נסטמת, נפתחת כאבים, יכול לבצע דבר? או אסור בגלל הפרוטזות?

את יכולה לבצע בדיקות או פעולות אין מניעה בכל מקרה ממליץ שתפני לרופא המנתח

מנהל פורום אף אוזן גרון