אוטוסקלורוזיס - 2 אוזניים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/01/2022 | 09:26 | מאת: יוסי

בוקר טוב, ניתוח 2 אוזניים עקב אוטוסקלרוזיס , ימין לפני שנה וחצי שמאל לפני שנה, למרות שהבדיקות שמיעה יוצאות תקינות , אם אר איי עצב 8 גם תקין, טימפונומטריה תקינה, איזה בדיקות משלימות ניתן לעשות לאתר את הבעיה, מרגיש שהאוזניים לא מאוזנות, לחץ לפעמיים כאב ואם מאתרים בעיה יש דרך טיפול?

אם יש בעיית לחצים באוזניים אזי בדיקת טימפנומטריה תתן אינפורמציה אומנם יכולה להיות קצת מבלבלת אחרי ניתוח סטפדקטומיה אבל במרבית המקרים תתן תשובה. בנוסף בדיקת סיב אופטי לנזופרינקס

מנהל פורום אף אוזן גרון