סובל מדלקות גרון חייב עזרה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון

10/01/2022 | 09:23 | מאת: נועם

היי שלום , אני בן 32 ומאז שהייתי קטן כל החיים סבלתי מכאבי גרון דלקות גרון .ב4 חודשים היו לי 3 דלקות גרון וזה משבית אותי ליומיים 3 וקשה לי לחיות ככה .הייתי אצל רופא אף אוזן גרון ולאחר כשנה הייתי אצל רופא באיכלוב ששניהם לא אישרו את הניתוח כי הם אמרו שזה דלקות גרון ויראליות ולא חיידק .אני שואל מה עליי לעשות ?להמשיך ככה את החיים שלי שכל הזמן דלקת גרון ויראלית ולהיות מושבת בבית כמה ימים ?!מציין שאני שומר על עצמי כל יום שותה 2 ליטר מים שותה תה עם גינגר מתלבש נכון .אבל סובל מכאבי גרון אשמח לעזרה זה נורא חשוב לי ואני נורא מיואש .

אם יש לך דלקות גרון חוזרות ומוכחות מעל ל 5 פעמים בשנה אז ישנה אינדקציה לניתוח. אם מה שאתה סובל ממנו לא דלקתות שקדים אז צריך לטפל בבעיה . תבקש יעוץ חוזר

מנהל פורום אף אוזן גרון